Slab sau Gras aprilie-mai 2020. Ediție online gratuită!

Cititi in ultimul numar al revistei Slab sau Gras:

În ediția de aprilie-mai a revistei Slab sau Gras te invităm să descoperi, ca de fiecare dată, cele mai bune sfaturi pentru un corp armonios și sănătos.

În contextul actual este și mai important să-ți îmbunătățești sănătatea, astfel că îți venim în ajutor cu informații despre protejarea sistemului imunitar, chiar și în condițiile în care vrei să pierzi în greutate. Cum nu prea mai poți merge la sală, cel puțin deocamdată, am cooptat în echipă un antrenor ge-ni-al, care îți arată cât de simplu e să faci mișcare acasă.

Evident, am stat de vorbă cu talentatul Adrian Nartea, actorul principal din serialul Vlad de la Pro Tv, care ne-a povestit multe despre stilul lui de viață și despre cum e să fii parte dintr-un proiect extraordinar.

Mai avem însă surprize! Una dintre ele este tot un interviu cu un domn. Dansator. Jurat la cea mai tare emisiune de talente. Nu vă spunem despre cine este vorba. Totodată ne-am documentat cu multă atenție și am scris un material despre o superbă actriță din serialul Westworld. Vrei să faci o schimbare în bine sub aspectul dietei? Cu siguranță în paginile Slab sau Gras vei găsi soluții! Suntem alături de tine!

Click aici si citeste revista online!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

  1. Ana spune:

    Foarte utila !!!

  2. Ana spune:

    Vreau sa slăbesc

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate