Sharon Osbourne este bulimica de 35 de ani

Timp estimat de citire0 minute, 47 secunde

Sotia legendarului rocker Ozzy Osbourne, fost membru al trupei Black Sabbath, se lupta cu bulimia de mai bine de 35 de ani. 

In varsta de 52 de ani, Sharon, mama a trei copii, se afla in tratament pentru bulimie, afectiune care, potrivit afirmatiilor sale, i-a umbrit anii tineretii. “Ozzy si copiii mei cunosc acest lucru. Ceea ce ii ingrijoreaza este faptul ca nu am reusit sa scap de bulimie. Acesta este si motivul pentru care ei sunt foarte suparati pe mine. Stiu ca au dreptate, dar incerc din rasputeri sa ma vindec. Am avut probleme cu greutatea inca din copilarie. Nu am avut niciodata o greutate corporala constanta. Am fost grasa, am slabit, m-am ingrasat din nou etc. Unii oameni au probleme cu drogurile, insa eu mi-am gasit refugiul in mancare. Nu stiu ce sa spun. Cred ca este ca si cum nu ai avea respect de sine”, a declarat Sharon, care frecventeaza, saptamanal, un nutritionist.

Mirela Dadacus


Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate