S-a deschis cel mai mare restaurant chinezesc din Romania

Timp estimat de citire0 minute, 53 secunde

Pe data de 7 martie, s-a deschis cel mai mare restaurant chinezesc din Romania, Asiatic Restaurant & Bufet, pe Calea Vitan nr. 11, Bucuresti.

In cadrul evenimentului de lansare, timp de doua ore, cei 200 invitati au avut parte de un rasfat culinar oferit de cele peste 30 de feluri de mancare chinezeasca si japoneza. Cel mai mare restaurant in regim “all you can eat” din Romania se desfasoara pe 3 niveluri si are, pe langa cele doua sali principale, inca 6 separeuri si un salon VIP, in care s-au retras vedetele, dupa programul artistic marca Vizi Imre.

Artisti precum Alexandra Stan, Liviu Teodorescu, Adda si Adina Postelnicu, gimnasta Sandra Izbasa, criticul de film Irina Margareta Nistor, actritele Cristina Cioran si Crina Matei sunt doar o parte dintre invitatii VIP ai evenimentulu. 

Impresionat de prezenta invitatilor de elita in restaurantul pe care abia l-a deschis, domnul Huang Liang, unul dintre cei trei actionari, a declarat:“Sunt onorat si bucuros ca primiti cu bratele deschise, acasa la voi, in tara voastra, o parte din tara mea, prin bucataria chinezeasca”.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate