Dr. Mihaela Gologan

Atunci cand o persoana isi doreste sa slabeasca, in mod normal prima etapa este modificarea stilului de viata cu o dieta moderat hipocalorica, cresterea activitatii fizice si terapie comportamentala. In cazuri selectionate sau cand aceasta etapa nu mai da rezultate se asociaza medicatie. Desi unele medicamente pentru slabit pot fi…
Detoxifierea este o practica invaluita de mister. Motivul? Pentru ca este frecvent asociata cu diverse terapii alternative care promit un organism sanatos in scurt timp sau vindecarea afectiunilor grave cauzate de „asimilarea de toxine”. Acest proces insa are explicatii medicale si este in stransa legatura cu stilul de viata sanatos.
Greutatea corporala poate fi un indicator al echilibrului sau dezechilibrului energetic, organismul avand capacitatea unica de a prelucra nutrimentele din alimentatie în functie de necesitatile energetice. Totusi, consumand prea multa sau prea putina energie, pot aparea modificari ale greutatii.
In data de 27 ianuarie 2010, ora 17, a avut loc prima editie din acest an a evenimentului lunar organizat de revistele trustului de presa Galenus.

Video

Ofertele lunii la Catena

Politica de confidentialitate