Anghinare, Leurda si Ridiche neagra, produs natural recomandat in dieta de slabit si detoxifiere

Timp estimat de citire0 minute, 19 secunde

100% natural, produsul combina efectele curative ale celor trei plante-vedeta recunoscute in medicina naturala pentru proprietatile lor benefice.

Suplimentul alimentar Anghinare, Leurda si Ridiche neagra se utilizeaza pentru reducerea tesutului adipos, are actiune hipocolesterolemianta, hipolipemianta, antiaterosclerotica, coleretica, colagoga, hepatoprotectoare, detoxifianta hepatica, antioxidanta. Se recomanda ca adjuvant in: supraponderalitate, obezitate, hipercolesterolemie, hiperlipidemie, steatoza hepatica, ateroscleroza, dischinezii biliare, colecistite cronice, constipatii de cauze biliare.
Produs dispinibil in farmaciile Catena.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate