Secretele siluetei Madonnei

Timp estimat de citire1 minut, 40 secunde

Madonna a aratat intotdeauna excelent, dar in ultimii ani a devenit un adevarat guru al fitness-ului. Ea a inceput sa practice Ashtanga Yoga, care ii mentine in forma intreg corpul. De asemenea, urmeaza o dieta sanatoasa stricta si nu se atinge de junk-food.
In timpul turneelor face zilnic exercitii fizice – mai ales jogging si ridicarea greutatilor, pe langa miscarile de yoga. Obisnuieste sa stea doar la hotelurile care au cele mai bune sali de sport. De fapt, hotelul Ritz Carlton din Miami a cheltuit recent cateva zeci de mii de dolari pentru a amenaja o sala de fitness in apartamentul in care sta cantareata. Nici cat timp se afla la resedinta din Londra nu se plictiseste. Vara aceasta a platit nu mai putin de  6 milioane de lire sterline pe casa vecina cu a ei pe care a transformat-o in sala de fitness si centru de infrumusetare. In mod obisnuit, ziua ei incepe cu cateva miscari de yoga, apoi urmeaza o partida de jogging de o ora, dupa pranz Pilates, iar seara exercitii cu greutati. Ai putea sa tii pasul cu ea?

 „Chiar daca abia a implinit 50 de ani, mainile Madonnei arata ca ale unei persoane mult mai in varsta”, se afirma intr-o cunoscuta publicatie britanica in luna iunie a acestui an. Fotografiile publicate dezvaluie intr-adevar niste vene excesiv de proeminente pe mainile actritei, consecinta a antrenamentelor excesive.  

Dieta macrobiotica, mod de viata sanatos
Indrumata permanent de un consilier pentru sanatate, Madonna consuma doar alimente organice si proteine slabe. Regimul ei se bazeaza numai pe cereale, fructe si legume. Consuma proteine de origine vegetala si este fan declarat tofu. Singurele abateri de la dieta macrobiotica se datoreaza sotului ei de origine britanica, Guy Ritchie, impreuna cu care frecventeaza pub-urile. 

Indicatiile dietei macrobiotice:

  • Incearca sa introduci cerealele in alimentatia zilnica;
  • Consuma proteine vegetale in locul celor animale;
  • Foloseste indulcitori naturali: sirop de orez, sirop de artar etc;
  • Micsoreaza doza de lactate;
  • Nu iti pierde rabdarea!

 Ema Macovei
 


Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate