Nutritie sanatoasa

Utilizata inca din antichitate, atat ca medicament, cat si la ritualuri si ceremonii, mierea este cel mai puternic energizant natural, cu un continut de peste 400 de substante organice, avand multiple utilizari dietetice si terapeutice.
Suc din fructe proaspete, nectar, suc din fructe concentrat... nu stim ce sa alegem!
Multi romani cocheteaza astazi cu ideea de a deveni vegetarieni sau vegani. Auzim tot mai des ca un star sau altul se lauda prin media ca isi mentine o silueta perfecta de cand a devenit vegetarian. Este valabil deopotriva in cazul femeilor si al barbatilor. Toti par sa atribuie acestui…
Cand vrei sa slabesti repede si sanatos, nici nu mai stii ce alimente sa alegi din multitudinea de oferte dietetice din magazine. Partea mai putin cunoscuta a produselor dietetice este ca pot contine multe grasimi, asa ca este cel mai bine sa alegi alimentele din lista de mai jos si…
Slabirea nu iti garanteaza un abdomen plat, asa ca te poti confrunta cu aceasta problema si dupa ce atingi greutatea ideala. In primul rand, abdomenul plat reprezinta un stomac sanatos si o digestie buna si rapida, care nu iti provoaca balonari sau stari de disconfort. Cele 10 alimente pe care…
Muesli, un cuvant cam greu de pronuntat, defineste produse diferit conditionate, dar care au la baza aceleasi componente. Sa incepem cu putina istorie. Desi muesli este astazi la moda, nu avem de-a face cu un produs nou, ci cu unul folosit de cel putin un secol in Elvetia...
Cand sunt perfect coapte si servite la temperatura camerei, prunele sunt cu adevarat delicioase! Sezonul prunelor nu dureaza mult, asa ca profita de aceste saptamani pentru a face o cura de sanatate cu prune si pentru a le include in meniul tau zilnic sub diverse forme. Noi iti dam cateva…
Toamna inseamna pentru gospodine pregatirea conservelor de legume si a conservelor de zarzavat pentru iarna. Pot fi puse la conservat majoritatea legumelor si zarzavaturilor: castraveti, gogosari, rosii, ceapa, dovlecei, vinete, fasole boabe si fasole verde, conopida, mazare, telina, morcov, pastarnac, varza, dar si condimente: ghimbir, usturoi, ardei iuti, busuioc, tarhon,…
Cel mai aromat fruct al toamnei, gutuia, poate fi consumat ca atare sau in preparate precum dulceturi, gemuri, peltele, jeleuri sau compoturi. Vestea buna este ca de o mare parte dintre beneficiile gutuilor putem profita indiferent daca alegem sa le consumam ca atare sau preparate termic. Exceptia o constituie faptul…
Bogate in acizi grasi Omega 3, nucile reprezinta o gustare sanatoasa si satioasa, care aduce beneficii sanatatii creierului, tine stresul si depresiile la distanta si alunga insomnia. Beneficiile nucilor asupra sanatatii sunt nenumarate, gratie continutului bogat in vitamine si minerale, grasimi bune, proteine, fibre si polifenoli. Iata ce vitamine si…
Pagina 20 din 47« Prima...10...1819202122...3040...Ultima »
Politica de confidentialitate