În ultimii ani, pe piața românească au apărut din ce în ce mai multe tipuri de lapte vegetal. Fie că ai nevoie de o alternativă la laptele de vacă din..
Ce gust ar avea sarmalele fără piper și frunze de dafin, chifteluțele fără usturoi, sosurile fără oregano, cârnații fără boia de ardei sau murăturile ..
Când vorbim despre „zahăr”, ne referim de fapt la mai multe substanțe: glucoză, fructoză, zaharoză, toate cu gust dulce. Ele se regăsesc în formă simp..
Deși părinții noștri păreau să nu aibă probleme cu alimentele obișnuite, astăzi vedem tot mai des cazuri de alergie și intoleranță alimentară. Poate c..
Caloriile (sau kilocaloriile) reprezintă unitățile utilizate pentru măsurarea cantității de energie furnizată de alimente atunci când sunt consumate ș..
Balonarea și retenția de apă sunt probleme cu care oricine se poate confrunta, indiferent de numărul de kilograme. Pot apărea din cauza unei cine boga..
Uleiul de krill câștigă tot mai multă popularitate ca alternativă la uleiul de pește. Numele se trage de la krilli, un tip de crustacee de mici dimens..
Indiferent de sezon, efortul de anduranță este extrem de sănătos. Mai mult, este ușor de pus în practică și, pe lângă efectele benefice fizice, are și..