Julia Roberts isi mentine silueta cu peste la gratar

Timp estimat de citire0 minute, 45 secunde

Cu toate ca are 38 de ani, Julia Roberts arata mai bine ca oricând. Care este secretul ei? Aflati in rândurile ce urmeaza…Julia Roberts nu a fost niciodata o femeie plinuta, deoarece a acordat intotdeauna o atentie deosebita alimentatiei. Actrita din “Pretty Woman” sustine ca este adepta alimentatiei organice, preferând salata, legumele, fructele si pestele la gratar. Sa nu credeti ca este suficient! Julia combina alimentatia sanatoasa cu multe exercitii fizice. Cel mai mult ii place sa alerge prin parc sau, pur si simplu, sa se plimbe. Pe de alta parte, actrita prefera sa faca yoga, sa inoate, sa danseze si sa… calareasca. Când are de turnat un film isi angajeaza un antrenor care sa se ocupe de look-ul ei. Reamintim ca actrita a obtinut un premiu Oscar pentru portretizarea lui Erin Brockovich, rol care i-a adus Juliei si un Glob de Aur.


Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate