Andrei Radu

Articole scrise de Andrei Radu


Dieta cu fructe

Descoperiti acum secretele combinatiilor de fructe. Nu ati stiut pina acum ca fructele folosite in diete de slabit, pot sa „arda” grasimea? Dieta cu fructe sau dieta Hollywood ne schimba obiceiurile alimentare si metabolismul. Pregatiti-va pentru o luna de dieta cu fructe.

Regim de slabire pentru doua saptamani

Ca sa urmati regimul de slabire de doua saptamani este bine sa va faceti proviziile din timp. Nu e indicat sa va uitati la televizor in timp ce mancati. Vederea stimuleaza secretiile gastrice si secretiile glandelor salivare dand senzatia de foame chiar si imediat dupa masa.

Calorii zilnice pentru metabolismul tau

Este greu sa ne dam seama cu precizie de cite calorii avem nevoie pe timpul unei zile. Pentru a ne ajuta nutritionistii au dezvoltat notiunea de metabolism de baza (metabolismul bazal. Metabolismul de baza ne indica caloriile minime necesare organismului petru o zi.

Proteine, glucide, lipde

Ne place sa mincam ceva gustos pentru ca mincarea buna relaxeaza întregul organism. Dar sentimentul confortului ar trece odata cu ultima înghititura, daca în spatele lui nu ar sta elementele nutritive, fara de care corpului nostru i-ar fi în continuu foame, indiferent cit de buna e mincarea.

Video

Ofertele lunii la Catena

Politica de confidentialitate