Ceaiul de hibiscus este originar din zona Africii de Nord și Asiei de Sud-Est, însă aceasta nu l-a împiedicat cu nimic să devină o băutură foarte apre..
Sarea amară este un remediu natural descoperit relativ curând, în comparație cu alte produse folosite încă din antichitate. Au trecut totuși mai bine ..
Cimbrul este un condiment intens folosit în bucătăria tradițională românească, cunoscut mai ales datorită aromei specifice pe care o conferă mâncărur..
Despre ceaiul de coada șoricelului nu se poate spune că se numără printre cele mai aromate ceaiuri, având chiar un gust amărui pe care mulți îl consid..
Ceaiul de mușețel se numără printre cele mai cunoscute remedii naturiste datorită numeroaselor sale proprietăți terapeutice care îl recomandă pentru o..
Deși nu sunt întotdeauna de natură să îngrijoreze, micile probleme digestive generează o stare de disconfort care îți poate da peste cap programul chi..
Borșul este un ingredient tradițional, cunoscut în special datorită gustului și aromei pe care o conferă ciorbelor, și mai puțin datorită calităților ..
Titlul acestui articol mă face să mă înfiorez, la fel ca salturile în apa înghețată a mării pe care le vedem în luna ianuarie, de Bobotează. Popoarele..