Zonele pline de verdeata te ajuta sa fii mai sanatos

Timp estimat de citire0 minute, 36 secunde

Cui nu-i place sa admire un peisaj inverzit, in care natura se afla in deplina armonie cu obiceiurile si traditiile locuitorilor?

Pe langa aceste aspecte ce plac ochiului si sufletului, viata in zone cu multa verdeata, precum cele rurale, s-a dovedit a fi foarte benefica asupra sanatatii umane. Profesoara Frances Kuo, specialista in sanatate umana si peisagistica, a demonstrat printr-un studiu recent ca accesul constant la natura si zone inverzite (gradini, parcuri) ajuta la mentinerea si restabilirea sanatatii psihice si fizice. De asemenea, tot ea a demonstrat ca in cazurile de convalescenta sau in timpul unei boli, recuperarea este mai rapida daca te afli intr-o zona cu multa verdeata, iar persoanele care petrec mult timp in natura sunt mai optimiste.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate