Zona reamenaja de picnic in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti

Timp estimat de citire1 minut, 29 secunde

Pe data de 5 iunie 2016, zona de picnic din Parcul Lumea Copiilor, Sectorul 4, a fost redeschisa cu sprijinul Vegeta, printr-un eveniment in care l-a avut alaturi pe Liviu Balint, finalistul Masterchef 2015. Evenimentul a vizat redeschiderea zonei dupa o saptamana in care aceasta a fost inchisa pentru renovare. Lucrarile de reabilitate au avut in vedere toate detaliile de reconditionare, de la gratarele din caramida, pana la pietrisul din jurul acestora. In momentul de fata, 70 de gratare nou-noute, se afla la dispozitia bucurestenilor, gata de testare.

Locuitorii Sectorului 4 se bucura de cea mai mare zona reabilitata de gratare din Bucuresti. "Gratarul a devenit in ultimii ani una din traditionalele iesiri de weekend in lunile calduroase, alaturi de familie sau prieteni. Am ales sa dezvoltam acest proiect de reconditionare din Parcul Lumea Copiilor pentru ca ne dorim ca bucurestenii sa aiba parte de relaxare, aer curat si iarba verde chiar in mijlocul orasului", a declarat Cristina Ghiurluc, Marketing Director Podravka Romania.

Reconditionarea face parte din proiectul de lansare pe piata romaneasca a unui produs unic si inovator – condimentele lichide pentru marinarea carnii. Sub deviza „Gateste Liber”, Liviu Balint, brand ambassador Podravka Romania si finalistul Masterchef editia 2015, a realizat o demonstratie practica de gatit. Scopul a fost acela de a dovedi faptul ca pe cat de simplu e procesul de marinare cu aceste produse, pe atat de complex este gustul rezultat.

Accesul la zona de picnic este liber si gratuit, iar incepand cu luna iunie si ca urmare a reconditionarii gratarelor de catre Vegeta, aceasta poate redeveni una dintre cele mai frecventate zone din Parcul Lumea Copiilor, mai ales in weekend-uri. Zona pentru barbeque din Parcul Lumea Copiilor a fost initial amenajata in 2009, avand amplasate pe langa gratare si foisoare de lemn in care se poate servi masa.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate