Ziua Sportului la Calarasi

Timp estimat de citire1 minut, 21 secunde

Ziua Sportului, evenimentul sportiv creat pentru intreaga comunitate, va avea loc sambata, 15 octombrie 2011, la Calarasi, la Stadionul Dunarea (Bulevardul Republicii, nr. 39). Compania TenarisSilcotub organizeaza evenimentul dedicat sanatatii prin miscare sub forma unei zile pline pe care atat cei mici, cat si cei mari o vor putea petrece facand sport in aer liber.

Ziua Sportului ii va provoca pe participanti sa alerge la doua crosuri de 3, respectiv 10 km sau pur si simplu sa parcurga distanta la pas, sa ia parte intreaga zi la activitati sportive pentru toate varstele si sa asiste la demonstratii artistice si sportive desfasurate pe scena special amplasata pe terenul de zgura din imediata apropiere a Stadionului Dunarea. Evenimentul isi doreste sa adune la un loc tot Calarasiul, adresandu-se locuitorilor de toate varstele si promovand un stil de viata sanatos. Totul pentru ca participantii, de la copii la bunici, sa descopere beneficiile unei vieti pline de miscare.

Gabriela Szabo, campioana olimpica la atletism, si Diana Oprea, campioana mondiala la fitness, vor fi prezente la Calarasi special pentru Ziua Sportului TenarisSilcotub.

Pe langa premiile oferite in cadrul crosurilor, participantii vor putea primi o multime de premii interesante in cadrul tombolei Ziua Sportului.

Pentru scolile din Calarasi, va avea loc un concurs de desen si fotografie, iar Gabriela Szabo si Diana Oprea vor organiza special pentru copii Ziua de Antrenament, un moment de miscare creat cu o zi inainte de eveniment, tot pe terenul de zgura de langa Stadionul Dunarea.

Evenimentul Ziua Sportului TenarisSilcotub se afla la a doua editie, dupa ce in mai 2011 a avut loc la Zalau in premiera. Mai multe detalii despre Ziua Sportului puteti afla accesand www.ziuasportuluitenaris.ro.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate