Ziua Internationala Cadbury, sarbatorita pentru prima data in Romania

Timp estimat de citire0 minute, 34 secunde

Cadbury Romania, companie locala parte producatorului de dulciuri Cadbury, a sarbatorit pentru prima oara in Romania “Ziua Cadbury”. Anul acesta Cadbury a aniversat la nivel international 185 de ani de la infiintarea companiei. Cadbury Day a avut o semnificatie deosebita pentru angajatii companiei din Romania: a reprezentat un tribut adus mediului inconjurator. 30 de voluntari, angajati ai companiei Cadbury Romania, au lansat fiecare cate un balon care continea un mesaj “misiune” dedicat protectiei mediului inconjurator. Mesajul invita persoana care-l gaseste sa-si atribuie o misiune, sa faca o promisiune ferma de protectie fata de mediului inconjurator. Norocosul trebuie sa trimita misiunea, completata pe verso-ul biletelului, la sediul Cadbury, unde va fi asteptat cu surprize dulci din partea companiei.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate