Ziua Inimii in farmaciile Catena

Timp estimat de citire0 minute, 54 secunde

Pe 15, 16 si 17 februarie 2016, Catena marcheaza, ca in fiecare an, Ziua Inimii printr-o actiune din cadrul campaniei „O inima sanatoasa iubeste mai mult!”. Campania a fost lansata in anul 2009 atat in farmacii, cat si in mass-media, iar in anul 2010 a fost demarat programul de sanatate si responsabilitate sociala cu acelasi nume.

Pacientii fideli care ne vor calca pragul in cele trei zile de desfasurare a actiunii propriu-zise vor primi cadouri surpriza, dar si informatii pretioase despre sanatatea cardiovasculara prin intermediul Brosurii Inimii.

Peste doua milioane de brosuri oferite pacientilor

Brosura Inimii are ca scop constientizarea riscurilor cauzate de bolile cardiovasculare. Alaturi de brosura, de-a lungul timpului, Catena, Farmacia Inimii, a lansat o serie de produse pentru un stil de viata sanatos, precum si alte materiale informative. Cu totii trebuie sa cunoastem riscurile bolilor cardiovasculare si factorii care predispun la aparitia acestor afectiuni, tocmai de aceea, Catena vine in sprijinul pacientilor. Noi credem in sanatate si ne punem in slujba ei cu toata inima, pentru ca „O inima sanatoasa iubeste mai mult!”. Te asteptam in farmaciile Catena pe 15, 16 si 17 februarie!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate