Ziua Europeana Impotriva Obezitatii

Timp estimat de citire:

0 minute, 30 secunde

In acest an, pe 22 mai, statele Uniunii Europene vor marca pentru prima oara Ziua Europeana Impotriva Obezitatii (ZEIO).ZEIO este o initiativa paneuropeana independenta, care reuneste pacientii si comunitatea medicala in vederea constientizarii publicului cu privire la excesul ponderal si recunoasterea obezitatii ca fiind o afectiune cronica. Obiectivul acestei initiative este de a veni in sprijinul cetatenilor europeni supraponderali si
obezi, de a-i ajuta sa isi schimbe stilul de viata pentru a-si controla greutatea si a-si imbunatati calitatea vietii. ZEIO este sustinuta la nivel european de 18 organizatii care reprezinta comunitatea medicala si pacientii si 18 deputati europeni.

Mai multe informatii pe ObesityDay.eu

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate