Ziua Copilului in orasul Oltenita alaturi de farmaciile Catena

Timp estimat de citire0 minute, 38 secunde

Ziua Copilului se sarbatoreste cu bucurie in fiecare an indiferent de varsta. Anul acesta farmaciile Catena au fost alaturi de copiii din Oltenita oferind cadouri in cadrul unui eveniment organizat de Primaria Municipiului in parteneriat cu Clubul Elevilor si Asociatia Judeteana “Sportul pentru Toti”.

Pe parcursul zilei copii s-au putut bucura de concursuri si spectacole organizate in Parcul Central din orasul Oltenita. In partea a doua a zilei programul a continuat cu concurs de desene pe asfalt si demonstratii de face-painting pentru prescolari si scolari. Apoi terenul de sport din incinta Parcului de Agrement a frematat in cadrul unui meci demonstrativ de fotbal organizat de Asociatia Sportiva “Vulturii”. Intreaga activitate a fost sponsorizata de farmaciile Catena, care au oferit premii copiilor participanti la eveniment.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate