Yogilates, calea spre armonie si echilibru

Timp estimat de citire0 minute, 51 secunde

Daca vrei sa fii intr-o forma fizica perfecta, dar si sa iti mentii un tonus psihic pozitiv, acum ai o noua optiune: o combinatie inedita intre yoga si gimnastica Pilates.Yogilates a fost adus in Romania de instructorul argentinian Carlos L’abbate, el prezentandu-si programul in data de 10 martie la ceainaria Serendipity. Beneficiile tehnicilor propuse sunt multiple: imbunatatirea tonusului si a flexibilitatii corpului, diminuarea stresului, cresterea constientei de sine, armonizarea fizicului si psihicului. Altfel spus, yogilates ajuta corpul sa-si mentina tineretea si psihicul, sa cultive optimismul, beneficii necesare unui stil de viata sanatos. “In orele mele de yogilates ma straduiesc nu numai sa ii fac pe oameni sa se simta mai bine in corpul lor, ci si sa creez un spatiu in vietile lor ocupate; sa ii ajut astfel sa se reconecteze la “sursa”, la ceea ce sunt cu “adevarat”, afirma instructorul. In prezent, Carlos sustine cursuri de Yogilates in diverse locatii si pregateste pentru viitor un curs pentru gravide si unul pentru persoanele in varsta.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate