Whirlpool lanseaza masina de spalat vase cu cel mai mic consum de apa de pe piata

Timp estimat de citire2 minute, 16 secunde

Bucuresti, 19 decembrie 2012- Whirlpool, lider mondial in domeniul electrocasnicelor, lanseaza pe piata din România masina de spalat vase cu cel mai mic consum de apa. Acest produs foloseste numai 6 litri de apa pentru a oferi rezultate foarte bune de spalare a 13 seturi de vesela. Mai mult, tehnologia inovatoare Al 6-lea Simt PowerClean cu care este dotat noul model elimina nevoia de a prespala oalele si tigaile murdare.

O masina de spalat vase ajuta la realizarea unor economii in ceea ce priveste consumul de apa de circa 5 ori comparativ cu spalarea manuala. Noua masina de spalat de la Whirlpool consuma in medie aproximativ 180 de litri de apa pe luna in cazul unei familii cu 4 membri. In plus, facturile la energie vor fi mai mici. Folosind de 5 ori mai putina apa, energia necesara pentru a o incalzi este mult redusa. Noul model de masina de spalat de la Whirlpool este prietenos cu mediul inconjurator, folosind o pastila de detergent per ciclu de spalare, comparativ cu o cantitate considerabila de detergent utilizata pentru spalarea manuala a vaselor.

“Masinile de spalat vase sunt produse cu cerere aflata intr-o continua crestere, fiind apreciate pentru caracteristicile tehnice deosebite. Whirlpool a investit constant in dezvoltarea acestui segment, dotând electrocasnicele cu tehnologii inovatoare care fac viata mai usoara intr-o gospodarie”, a declarat Mioara Bolozan, Director de Marketing Whirlpool România. “Pâna acum utilizatorii pre-clateau oalele si tigaile murdare inainte de a le incarca in masina de spalat vase. Cu ajutorul noului model aceasta etapa nu mai este necesara, presiunea ridicata a jeturilor de apa curaţând toate reziduurile de mâncare fara consum adiţional de apa”, explica Mioara Bolozan.

Datorita faptului ca acest produs poate spala vasele si la 50 de grade C, majoritatea microbilor si a bacteriilor sunt distruse. De asemenea, prin selectarea optiunii “Steam”, se asigura atât indepartarea petelor grele de murdarie, cât si igienizarea veselei.

Noul model prezinta un design modern si dimensiuni adaptate tuturor vaselor de bucatarie, indiferent de forma sau dimensiunea acestora. Acest produs este disponibil in doua variante: incorporabil si independent(free-standing). Utilizatorul poate verifica daca masina se afla in timpul unui ciclu de spalare dupa indicatorul luminos, ce consta in lumina LED proiectata pe podea. Programele de spalare rapida, cele de spalare silentioasa- preferate mai ales noaptea-, optiunea de spalare intârziata cu pâna la 24 de ore se numara printe caracteristicile remarcabile ale noii masini de spalat vase.

Masina de spalat vase dotata cu tehnologia Al 6-lea Simt PowerClean face parte din clasa energetica A+, având un consum de energie cu 10% mai mic fata de o masina de spalat din clasa A.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate