Vinul poate ajuta femeile sa-si tina greutatea sub control

Timp estimat de citire0 minute, 41 secunde

Consumul moderat de alcool in special de vin rosu nu este benefic doar pentru inima ci si pentru talie, conform unui studiu realizat de cercetatorii americani.Studiul a fost realizat pe aproximativ 20.000 de femei cu varste intre 35-55 ani. De-a lungul timpului, femeile care au consumat alcool cu moderatie, au pus mai putine kilograme si au intampinat un risc foarte scazut de a deveni supraponderale, in comparatie cu femeile care nu  au consumat deloc alcool. “Din studiul realizat reiese faptul ca femeile de varsta mijlocie si femeile in varsta care au o greutate normala si consuma o cantitate mica spre moderata de alcool isi pot mentine sub control greutatea mai bine decat femeile care nu consuma deloc alcool” a afirmat Dr. Lu Wang de la divizian de Medicina Preventiva a spitalului din Boston.


www.reuters.com

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate