Vestimentatia pentru femeile cu gambe groase

Timp estimat de citire1 minut, 21 secunde

Picioarele sunt in top 3 atunci cand vine vorba de corpul unei femei. Toate ne dorim picioare lungi, drepte, fara celulita sau vergeturi. Exista femei plinute care au gambele groase, dar exista si femei slabe ale caror gambe nu sunt totusi cele mai frumoase. Gambele groase nu pot fi considerate un defect major, insa e bine sa stim sa le mascam in caz de nevoie.Fustele scurte trebuie evitate, insa daca va decideti totusi sa purtati una, asortati-o cu cizme lungi si stranse pe gambe, de culoare inchisa sau cizme largute, dar tot lungi, care sa acopere gambele. Recomandate sunt fustele mai jos de genunchi, pana la jumatatea gambei, mai largi jos si stramte pe fund si partea de sus a piciorului. Acest tip de fusta atrage atentia asupra partii de sus si distrage privirea de la gambe. La o astfel de fusta pot fi purtate sandale sau pantofi, cu conditia sa nu aiba baretuta peste glezna.

Pantalonii sunt recomandati femeilor cu gambele groase. Poate fi vorba de pantaloni normali, putin stramti si drepti, larguti de la genunchi in jos dar nu evazati. Puteti purta si pantaloni pana, de culoare inchisa. Chiar daca pantalonii pana sunt stramti pe gamba, ei nu atrag atentia asupra defectului si confera o armonie piciorului. Orice ati alege, tocurile lungesc si fac piciorul mai sexi, deci sunt recomandate daca nu aveti o slujba care solicita multa miscare sau statul in picioare. Spre orice tip de vestimentatie v-ati indrepta, amintiti-va ca incaltamintea are un mare impact asupra piciorului si evitati cu orice pret incaltarile cu baretute pe glezna, care ingroasa si atrag atentia asupra gambei.

Olivia Dutu

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate