Vernisajul celei de-a cincea expozitii a artistei Ana Stefania Andronic (BUZU)

Timp estimat de citire0 minute, 52 secunde

Marti, 29 octombrie, ora 19:00, va avea loc vernisajul celei mai recente expozitii de pictura-grafica a tinerei Ana Stefania Andronic (BUZU) in spatiul expozitional Symposium al Bibliotecii Nationale. „Another Language (plus)” reuneste peste 30 de lucrari realizate prin tehnici inedite, surprinzatoare. Artista le propune iubitorilor de arta o abordare a artei dintr-un unghi diferit alaturi de cateva replici moderne la abstractionismul clasic, ce dezvaluie capacitatea artistei de a reinterpreta nu doar o tehnica, ci si un fenomen artistic. 

Absolventa a Universitatii de Arte, sectia grafica (clasa prof. Mircia Dumitrescu), Ana Stefania Andronic (BUZU) a intrat in atentia publicului iubitor de arta plastica in urma participarilor sale la multiple evenimente artistice si prin dezvoltarea unor tehnici de pictura pe textile, obiecte decorative etc. Aceasta este cea de-a cincea expozitie a artistei ce se desfasoara sub egida Ministerului Culturii si a Bibliotecii Nationale a Romaniei, CATENA fiind unul dintre principalii sponsori, prin Programul Catena pentru Arta. Expozitia va putea fi vizionata zilnic, de luni pana vineri, intre orele 10.00 – 18.00, pana pe data de 11 noiembrie 2013.

Text: Ruxandra Raica

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate