Vara vine mai devreme, cu Lipton Ice Tea de Zmeura

Timp estimat de citire0 minute, 30 secunde

Pepsi Lipton International lanseaza in Romania Lipton Ice Tea de Zmeura – ceaiul rece cu aroma delicioasa de zmeura. Fara conservanti si fara coloranti, noul produs imbina proprietatile bine-cunoscutului ceai rece Lipton cu savoarea racoroasa a zmeurei. Mai mult decat o sursa de prospetime, zmeura ofera un continut bogat in fibre, mangan, fier si foarte multa vitamina C. Lansarea Lipton Ice Tea de Zmeura in Romania a debutat cu o campanie a cultivatorilor si fanilor zmeurei, intitulata “Sustin Zmeura!”. Actiunea si-a propus sa atraga tentia asupra acestui fruct bogat in beneficii si a demonstrat locul pe care il ocupa in inima romanilor.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate