Utile dietei
Putem spune ca bucataria traditionala de Craciun si Anul Nou are un ingredient principal al preparatelor culinare: carnea. Deseori se intampla sa fie vorba de carne grasa de porc, total neprietenoasa cu un corp suplu. Includeti in dieta cele mai slabe carnuri.
16.11.2010
4050


Timp estimat de citire:
0 minute, 34 secunde
Aliment (100 g) |
Proteine (g) |
Lipide (g) |
Calorii |
carne de pui |
21 g |
6 g |
142 |
carne de curcan |
24,5 g |
8, 5 g |
179 |
carne de miel |
18 g |
20 g |
260 |
carne de oaie |
17 g |
12 g |
181 |
Carne grasa de porc |
15 g |
30 g |
340 |
Carne slaba de porc |
20 g |
6,3 g |
142 |
Carne slaba de vita |
20,4 g |
2,2 g |
104 |
Carne grasa de vita |
12 g |
24,5 g |
277 |
Ficat de porc |
19 g |
3 g |
146,2 |
Parizer de porc |
26,8 g |
10,2 g |
290 |
Salam uscat |
20 g |
47 g |
519 |
Crap |
18,9 g |
12,8 g |
104 |
Macrou in ulei |
16,2 g |
20,7 g |
259 |

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ. Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Whole30, dieta care face furori în SUA
04.01.2021