Universal Contour Wrap se lanseaza in Romania

Timp estimat de citire1 minut, 1 secunda

Senzationala impachetare corporala de reducere in centimetri se lanseaza in Romania, creand un val de interes pe piata de beauty. 
Adusa in Romania de SC Natura Vision SRL, aceasta metoda reprezinta un tratament de conturare si compactare a siluetei ce da rezultate masurabile dupa primul tratament. Universal Contour Wrap a fost inventat de un chiropractor din SUA, care a cautat sa obtina detoxifierea pacientilor cu probleme de rinichi, cat si compactarea tesutului. Impachetarea a devenit o modalitate cunoscuta ce confera fermitate pielii si tonus, ce nu poate fi obtinut doar prin exercitii fizice sau dieta.

Compania Natura Vision va furniza training complet pentru a-i initia pe terapeuti in tehnicile speciale ce sunt foarte importante in aplicarea cu succes a tratamentului, ducand astfel la profit. Tratamentul foloseste ca baza argila din Marea Moarta (bentonita) ce contine ingrediente cheie cum ar fi : clorura de sodiu, clorura de magneziu, sulfat de magneziu si oxid de zinc – unele din mineralele principale foarte importante in metabolismul pielii noastre. Media de pierdere in centimetri dupa o impachetare la o femeie este in jur de 25-30 cm, in timp ce la un barbat este in jur de 20 cm. Aproape 60 cm pot fi pierduti dupa un pachet de 3 tratamente.

Alina Gavril

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate