UN PAT PENTRU FIECARE ORFAN

Timp estimat de citire1 minut, 38 secunde

Comisia Centrala a Arbitrilor sprijina Fundatia Sfantul Sava din Buzau in proiectul UN PAT PENTRU FIECARE ORFAN. Proiectul are ca scop renovarea si dotarea Campusului pentru copii orfani de la Bisoca, unde in fiecare vara sunt ingrijiti in regim de tabara peste 1,500 de copii nevoiasi orfani sau proveniti din familii cu situatie materiala dificila de diferite varste. Copiii sunt insotiti in tabara de personal de supraveghere si cadre didactice care au grija ca toti copii sa participe in programe care le stimuleaza capacitatea de dezvoltare si , desigur, sa se joace, un lucru simplu dar de care ei nu se pot bucura in alta parte.

Campusul de la Bisoca a fost construit in urma cu 18 ani si cuprinde doua pavilioane cu etaj, o bisericuta in stil maramuresean si un foisor pentru activitati educative care de-a lungul anilor s-au degradat.
Cu fondurile stranse prin proiectul UN PAT PENTRU FIECARE ORFAN, campusul va fi renovat, se vor schimba paturile, tamplaria, baile si multe altele, totul pentru ca cei mici sa se aiba parte de conditii de cazare mai bune in fiecare vara.
 „Impreuna cu Fundatia Sf. Sava, ne dorim sa aducem o mica bucurie in sufletele copiilor cu o situatie dificila. Comisia Centrala a Arbitrilor se va implica direct in stragerea de fonduri si, mai mult, arbitri voluntari vor organiza in aceasta vara activitati sportive pentru copiii din tabara. Orice ajutor este binevenit in acest demers care va face fericiti peste 1500 de copii nevoiasi” a declarat  Alexandru Deaconu, presedinte CCA.

Donatiile se pot face prin SMS la 8849 (in orice retea Orange, Vodafone, Cosmote) sau direct in conturile:
RO25 BRDE 100S V019 2161 1000 – B.R.D. Buzău (lei)
RO61 BRDE 100S V016 7548 1000 – B.R.D. Buzău (euro)

Campania de strangere de fonduri se va desfasura in perioada 7 mai – 1 iunie si este comunicata la nivel national pe o retea extinsa de panouri outdoor, pe radio, presa scrisa, TV screens in Bucuresti, online si social media.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate