Un nou restaurant DIVAN isi invita oaspetii intr-un bazar al simturilor
Pentru cei care vad in fiecare preparat degustat punctul de plecare intr-o calatorie culinara completa, DIVAN anunta deschiderea unui nou restaurant pe Calea Floreasca nr. 111-113, si relansarea restaurantului de pe Strada Franceza nr. 46-48 sub o infatisare cu totul noua.
25.10.2013
2407


Timp estimat de citire:
1 minut, 19 secundePrintr-o atmosfera ce pare desprinsa din palatele povestilor turcesti, restaurantele DIVAN ii invita pe oaspeti sa se lase purtati de aromele mirodeniilor intr-o calatorie culinara in care vor descoperi cele mai savuroase amestecuri. Preparatele delicioase, retetele autentice si aromele ingredientelor aduse direct din Turcia transforma cele doua restaurante in locuri de poveste.
Bucatarul Salih Kilic, originar din Sanliurfa, este cel care a creat meniul restaurantelor si ale carui preparate, realizate fara compromisuri de la retetele originale, pastreaza aroma autentica a mancarii traditionale greu de gasit, chiar si in Turcia. Preparatele gatite pe care Salih le aduce pe mesele clientilor, udate cu ulei de masline si desavarsite de mirodenii speciale, ii transpun pe cei care le incearca in lumea turceascaplina de culoare, arome si amestecuri care de care mai savuroase.
La baza aromei inconfundabile a preparatelor de care oaspetii se pot bucura la DIVAN stau retetele traditonale si ingredientele aduse direct din Turcia. Aroma sucului de rodii, a mentei, nautului, kaymak-ului si a celorlalte ingrediente ce compun mancarea din meniul DIVAN nu ar fi putut fi niciodata replicata, astfel ca pentru acestea au fost alesi cei mai buni producatori din Urfa, Gaziantep, Mersin si Kahramanmaras.
Restaurantele DIVAN din Strada Franceza nr. 46-48 si calea Floreasca nr. 111-113 isi asteapta oaspetii in fiecare zi intre orele10:00-02:00,punand la dispozitia acestora 210, respectiv 260 de locuri.

Festivalul Brazilor de Crăciun, susținut şi în acest an de Catena, a stabilit un nou record de generozitate: 820.000 de euro
15.12.2022