Un nou restaurant DIVAN isi invita oaspetii intr-un bazar al simturilor

Timp estimat de citire1 minut, 19 secunde

Pentru cei care vad in fiecare preparat degustat punctul de plecare intr-o calatorie culinara completa, DIVAN anunta deschiderea unui nou restaurant pe Calea Floreasca nr. 111-113, si relansarea restaurantului  de pe Strada Franceza nr. 46-48 sub o infatisare cu totul noua.

Printr-o atmosfera ce pare desprinsa din palatele povestilor turcesti, restaurantele DIVAN ii invita pe oaspeti sa se lase purtati de aromele mirodeniilor intr-o calatorie culinara in care vor descoperi cele mai savuroase amestecuri. Preparatele delicioase, retetele autentice si aromele ingredientelor aduse direct din Turcia transforma cele doua restaurante in locuri de poveste.

Bucatarul Salih Kilic, originar din Sanliurfa, este cel care a creat meniul restaurantelor si ale carui preparate, realizate fara compromisuri de la retetele originale, pastreaza aroma autentica a mancarii traditionale greu de gasit, chiar si in Turcia. Preparatele gatite pe care Salih le aduce pe mesele clientilor, udate cu ulei de masline si desavarsite de mirodenii speciale, ii transpun pe cei care le incearca in lumea turceascaplina de culoare, arome si amestecuri care de care mai savuroase.

La baza aromei inconfundabile a preparatelor de care oaspetii se pot bucura la DIVAN stau retetele traditonale si ingredientele aduse direct din Turcia. Aroma sucului de rodii, a mentei, nautului, kaymak-ului si a celorlalte ingrediente ce compun mancarea din meniul DIVAN nu ar fi putut fi niciodata replicata, astfel ca pentru acestea au fost alesi cei mai buni producatori din Urfa, Gaziantep, Mersin si Kahramanmaras.

Restaurantele DIVAN din Strada Franceza nr. 46-48 si calea Floreasca nr. 111-113 isi asteapta oaspetii in fiecare zi intre orele10:00-02:00,punand la dispozitia acestora 210, respectiv 260 de locuri.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate