Top 8 surse de proteine in dietele de slabit

Timp estimat de citire0 minute, 26 secunde

Pieptul de pui fara piele

Nu sunt prea multe alimente care ofera 26 g de proteine la numai 128 de calorii. Un alt argument in favoarea pieptului de pui dezosat si fara piele este ca are o textura fina si o aroma imperceptibila, ceea ce-l face sa fie un ingredient super-versatil, ce poate fi preparat si combinat intr-o multime de moduri. Acest lucru este foarte important, avand in vedere ca plictiseala este una dintre cauzele frecvente pentru care sunt abandonate, de multe ori la jumatatea drumului, programele de slabit.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate