Toni Delaco aduce in portofoliu o specialitate elvetiana – emmentaler Delaco

Timp estimat de citire0 minute, 24 secunde

La scurt timp de la momentul lansarii pe piata a cascavalului cu piper verde, sunca, usturoi si busuioc, Toni Delaco isi pune semnatura pe un nou produs de calitate: branza emmentaler. Emmentalerul sau „swaiterul” te ademeneste prima data cu aroma specifica, dulceaga, care aduce a miez de nuca verde. Aspectul sau este inconfundabil, cu gauri mari care strabat interiorul bucatilor de branza. Emmentalerul e fabricat din lapte de vaca pasteurizat, printr-un procedeu specific de prelucrare, pastrand elementele nutritive, vitaminele si mineralele.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Niciun comentariu