Toate dietele care functioneaza au aceste 10 lucruri in comun
Pun la index zaharul, nu grasimile
11.09.2017
Timp estimat de citire:
0 minute, 25 secundeSunt din ce in ce mai multe dovezi care sustin ca pentru a slabi este mai bine sa reducem consumul de zahar si amidon decat pe cel de grasimi. „Corpul depoziteaza excesul de zahar sub forma de tesut adipos. Pe de alta parte, grasimile bune ne ajuta sa ne simtim satui timp indelungat, fiind, totodata, esentiale pentru sanatate”, precizeaza Marisa Peer, autorul unui bestseller in materie de slabit peste ocean („You Can Be Thin: Ultimate Program to End Dieting”).
Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ. Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.
Exemple de gustări sub 100 de calorii care nu îți pun silueta în pericol
11.04.2024