Tide sponsorizeaza evenimente sportive pentru copii

Timp estimat de citire0 minute, 27 secunde

TIDE a dat startul sponsorizarilor odata cu primul Targ de Sporturi pentru Copii, organizat in Bucuresti, pe 31 Octombrie, la World Trade Plaza.Ulterior, pe data de 16 noiembrie a marcat cel de-al doilea eveniment sportiv, respectiv cea de-a IV-a editie a “Cupei Romaniei la Aikido – Copii”, organizata de Federatia Romana de Aikido Modern, la Sala Polivalenta Rapid din Bucuresti. in luna decembrie, atentia TIDE s-a indreptat asupra karatelor, sponsorizand competitia desfasurata pe 5 decembrie la Timisoara, manifestare la care au participat peste 400 de sportivi cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani.

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate