Tetra Pak propune o noua solutie de ambalare pentru piata de lactate din Romania

Timp estimat de citire0 minute, 27 secunde

Ambalajul Tetra Fino Aseptic pentru lapte ultrapasteurizat permite, gratie tehnologiei aseptice, pastrarea intacta a gustului si a proprietatilor nutritive ale laptelui timp indelungat.Tehnologia Ultra High Temperature (UHT) consta in mentinerea laptelui la o temperatura ridicata timp de numai 2-4 secunde, urmata  de ambalarea aseptica, fiind astfel inlaturata orice posibilitate de recontaminare. Astfel, fierberea laptelui UHT acasa nu este necesara si nici recomandata. Tehnologia aseptica a primit in anul 1989 recunoasterea institutului pentru Tehnologii Alimentare, fiind apreciata drept cea mai importanta inovatie in domeniul alimentar din ultimii 100 de ani.

Stefan Stan

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate