Tetra Pak propune o noua solutie de ambalare pentru piata de lactate din Romania
Ambalajul Tetra Fino Aseptic pentru lapte ultrapasteurizat permite, gratie tehnologiei aseptice, pastrarea intacta a gustului si a proprietatilor nutritive ale laptelui timp indelungat.Tehnologia Ultra High Temperature (UHT) consta in mentinerea laptelui la o temperatura ridicata timp de numai 2-4 secunde, urmata de ambalarea aseptica, fiind astfel inlaturata orice posibilitate de recontaminare. Astfel, fierberea laptelui UHT acasa nu este necesara si nici recomandata. Tehnologia aseptica a primit in anul 1989 recunoasterea institutului pentru Tehnologii Alimentare, fiind apreciata drept cea mai importanta inovatie in domeniul alimentar din ultimii 100 de ani.
07.09.2007
871

Timp estimat de citire:
0 minute, 27 secundeStefan Stan

Nu toți pacienții confirmați cu COVID-19 produc anticorpi protectori
Trecerea prin infecția cu SARS-CoV-2 nu asigură dobândirea imunității în fața virusul..
08.10.2020