Testul AND care iti arata cum sa pierzi in greutate

Timp estimat de citire:

1 minut, 1 secunda

Vrei sa slabesti de ceva vreme si nimic nu pare sa functioneze asa cum ai vrea. Fie nu ai slabit cat ai vrut, fie ai pus la loc kilogramele la fel de repede. Solutia nu este una secreta, ci chiar la indemana ta, mai exact este chiar in genele tale. Un test genetic pentru controlul greutatii iti va indica exact cum esti facut si ce sa faci pentru a-ti atinge scopul.

Reactionam foarte diferit la grasimile si carbohidratii din alimente, implicit ne ingrasam mai tare sau deloc cand le mancam. Cum afli exact cum stai si cum esti genetic setat sa reactionezi la alimente? Ce sport sa alegi pentru a pierde eficient din greutate? Cum sa faci sa nu te ingrasi la loc sau mai tare? Dar cum sa scapi de senzatia permanenta de foame care nu te lasa in pace? Senzorul de Greutate oferit de MyBodyGuide analizeaza 8 variatii genetice care au diferite efecte asupra organismului si este unul dintre cele mai cuprinzatoare teste genetice de acest tip din lume.Pe baza acestuia, primesti un program personalizat genetic pentru a pierde din greutatea excesiva. Pentru ca tu esti unic, iar informatiile pe care le primesti sunt in AND-ul tau. Mai multe detalii pe: www.mybodyguide.ro

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate