Tendintele primaverii 2010: hidratare, vitaminizare si cosmetice bio

Timp estimat de citire1 minut, 51 secunde

In data de 27 ianuarie 2010, ora 17, a avut loc prima editie din acest an a evenimentului lunar organizat de revistele trustului de presa Galenus.

In data de 27 ianuarie 2010, ora 17, a avut loc prima editie din acest an a evenimentului lunar organizat de revistele trustului de presa Galenus.
– Intalnirea noastra a fost gazduita de restaurantul Cafe de la Joie, din str. Grigore Cobalcescu, nr 9. –

 

Ne-au fost alaturi specialistii Centrului Medical Unirea, doamnele doctor Elisabeta Georgescu, medic specialist medicina de familie, Mihaela Gologan, medic specialist diabet, nutritie si boli metabolice, si Rodica Negreanu, medic specialist dermatolog, precum si Farmaciile Catena, Danone, Mio Bio, Avon Cosmetics si Noblezza, care ne-au incantat cu prezentari de produse si au oferit cadouri participantilor.

Eveniment 27 ianuarie 2010

Seara a debutat cu o discutie despre vitaminizare, astfel ca doamna doctor Georgescu ne-a atras atentia ca vitaminele sunt esentiale pentru organism si sursa principala de aport trebuie sa fie alimentatia, nu suplimentele nutritive. De asemenea, am aflat ca deficienta de vitamine poate cauza caderea parului, probleme gastrointestinale, depresie, indispozitie etc.

Pentru ca, odata cu venirea primaverii, femeile sunt mai preocupate de silueta si diete, doamna doctor Mihaela Gologan ne-a dat cateva sfaturi cu privire la slabitul sanatos in noul anotimp. Cititoarele noastre au aflat ca este esential consumul de leguminoase si vegetale, ca trebuie sa incercam sa mancam alimente in stare cat mai naturala si sa nu neglijam importanta unui somn de 7-8 ore. Mai mult, ni s-a reamintit importanta unui efort fizic de 30 min. zilnic si a reducerii stresului din viata cotidiana.

Dr Elisabeta Georgescu
 
Dr. Mihaela Gologan

Ultimul subiect abordat in cadrul evenimentului nostru a fost hidratarea tenului primavara. Doamna doctor Rodica Negreanu ne-a recomandat sa bem 2 l de lichide pe zi si sa folosim sapunuri blande. In plus, ne-a atras atentia asupra precautiilor pe care trebuie sa ni le luam atunci cand folosim produse cosmetice, intrucat exista persoane care dezvolta alergii la anumite componente ale produselor.

Dr. Rodica Negreanu
 
Rozalia Constantin

Evenimentele revistelor Tonica, Farmacia Ta si Slab sau Gras se organizeaza lunar si sunt menite sa creeze o legatura intre revistele trustului, medicii specialisti si cititorii fideli.

Pentru informatii suplimentare si pentru a participa la urmatorul nostru eveniment nu ezitati sa ne contactati.

sensotv.ro

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate