TechnoGym, cea mai cunoscuta marca de echipamente de fitness se relanseaza

Timp estimat de citire0 minute, 46 secunde

Lider in domeniul furnizarii de aparate de fitness high-class, compania italiana Technogym se relanseaza in Romania prin intermediul noului sau distribuitor oficial – Living Well S.R.L. TechnoGym este cea mai cunoscuta gama de lux producatoare de echipamente de fitness, cu care se antreneaza vedete din intreaga lume. Cu peste 1 400 angajati, dintre care 500 in afara Italiei, 12 sucursale in Europa, S.U.A., Asia si America de Sud, TechnoGym promoveaza un stil de viata sanatos, cu tot ceea ce presupune acesta: dieta, miscare si abordare pozitiva a vietii. Pilotii de Formula 1 ai echipei Ferrari se antreneaza de ani buni folosind produsele Technogym. Jucatorii echipelor de fotbal F.C. Juventus, Inter F.C., A.C. Milan, A.S. Ajax, Real Madrid si F.C Liverpool, se mentin in forma folosind echipamentele de ultima generatie. Technogym a fost si furnizor oficial al Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Sydney din 2000, Atena din 2004, Torino in 2006 si Beijing 2008.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate