Targ de Sporturi pentru Copii

Timp estimat de citire0 minute, 30 secunde

Tide a deschis portile primului Targ de Sporturi pentru Copii pe 31 octombrie, la World Trade Plaza.La targ, parintii au putut culege informatii legate de tipurile de sporturi care pot fi practicate de cei mici la cluburile sportive din toate sectoarele capitalei si au intrat in contact cu reprezentanti ai federatiilor sportive din Romania, precum si cu renumiti sportivi, ce pot fi exemple de urmat pentru cei mici. Gabi Szabo, Monica Iagar, Sorana Cirstea si Mihai Covaliu le-au vorbit parintilor si copiilor despre importanta miscarii pentru o dezvoltare echilibrata si despre satisfactiile pe care le ofera practicarea unui sport de performanta.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate