Targ de joburi pentru personalul din sectorul medical

Timp estimat de citire2 minute, 10 secunde

Compania britanica Bluerock Healthcare organizeaza pe 20 septembrie 2014, la Bucuresti (Hotel Novotel intre orele 11:00 si 17:00), un targ de joburi dedicat asistentilor medicali si infirmierilor care doresc sa activeze in Marea Britanie. La eveniment vor participa reprezentanti ai board-ului director si ai departamentului de resurse umane care vor selecta si intervieva candidatii prezenti.

Bluerock Healthcare are locuri de munca disponibile pe intreg teritoriul Marii Britanii pentru cadre medicale cu diferite nivele de calificare si de experienta – de la asistenti medicali generalisti cu grad (cu sau fara PIN), pana infirmieri cu sau fara experienta profesionala. La targ sunt asteptate inclusiv persoanele cu experienta in ingrijirea membrilor de familie. Se solicita cunostiinte de limba engleza la nivel mediu. Salariile oferite variaza intre 14.000 si 35.000 de lire sterline anual.

“Ne face o deosebita placere sa organizam acest targ in Romania si sa avem ocazia sa cunoastem direct personalul medical din regiune. Este bine de stiut faptul ca Bluerock Healthcare nu este o agentie, ci o companie de recrutare. Acest lucru inseamna ca, desi oferim aceeasi gama de servicii, nu percepem comision din partea candidatilor. Acestia vor returna exclusiv cheltuielile personale cum ar fi cele de cazare, de masa sau cursul de pregatire. Iar acest lucru se va intampla doar dupa ce isi incep activitatea printr-o suma modica, impartita pe durata a sase luni. Aceasta este o medoda sigura, transparenta si lipsita de orice risc”, spune Alex Cleary, manager director Bluerock Healthcare.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate etapele care trebuie urmate pentru a lucra in Marea Britanie, documentele necesare si care sunt institutiile unde personalul medical din Romania trebuie sa se inregistreze pentru a le fi recunoscute studiile, precum si locurile de munca valabile si cerintele angajatorilor.

Persoanele care activeaza in sectorul medical vor primi informatii complete despre suportul oferit de compania Bluerock Healthcare, cum ar fi: training, cazare si masa pe durata training-ului, intocmirea documentelor precum si asistenta in ceea ce priveste transportul in Marea Britanie. De asemenea, vor fi prezentari cu privire la contractul de munca, salarizare, conditii de viata, si multe altele.

Intrarea la targ este libera. Pentru mai multe informati, intrati pe www.bluerockcare.com si/sau vizitati pagina noastra de Facebook.

Despre Bluerock Healthcare

Bluerock Healthcare este o companie de recrutare de personal medical recunoscuta in Marea Britanie, cu o vasta experienta in plasarea de personal medical catre institutii de specialitate pe intreg teritoriul tarii. Incepand cu anul 2011, peste 1.000 de profesionisti din domeniul medical din Romania si Bulgaria au venit in Marea Britanie prin intermediul nostru. Compania activeaza in aproape 10 tari din Europa si, recent, au deschis un birou si la Bucuresti.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate