Super Slim, produs 100% natural pentru slabit

Timp estimat de citire:

0 minute, 41 secunde

Produs 100% natural cu extracte concentrate din fructe si plante avand la baza o reteta traditionala chinezeasca, ajuta la scaderea rapida in greutate fara a lipsi organismul de resursele sale energetice, imbunatateste digestia, inhiba pofta de mancare si ofera senzatie de satietate.

Nuca Koncing, cunoscuta in China si ca “bomba incendiara” de grasime, actioneaza prin diminuarea stratului adipos de pe abdomen, solduri, fese. Garcinia cambogia ajuta la transformarea grasimii in energie si la inhibarea apetitului. Extractul de mar verde are rol de activare a celulelor muschilor stomacali, permitand restabilirea elasticitatii si revenirea la capacitate normala a stomacului. Extractul de kivi este eficient in descompunerea proteinelor si stopeaza absorbtia grasimilor. Toate aceste extracte, obtinute prin tehnologii moderne de purificare, fac din Super Slim unul dintre cele mai eficiente produse folosite la nivel international in reducerea obezitatii.

Produs disponibil in farmaciile Catena.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate