Stimuleaza-ti simturile cu noua guma de mestecat 5!

Timp estimat de citire0 minute, 22 secunde

Provocator, misterios si stimulant, asa poate fi descris cel mai nou produs lansat de Wrigley pe piata din Romania.5 este un brand premium în categoria guma de mestecat, care îsi propune sa ofere consumatorilor experiente senzoriale antrenante, atrage prin ambalajul inovativ, sofisticat si seduce  prin gustul aparte, delectand simturile atunci cand este savurat.
5 se diferentiaza de celelalte produse existente pe piata prin formula inovatoare care ofera o intensitate unica aromei de menta.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate