Stagiu Taijiquan, stilul Chen Traditional, sustinut de Maestrul Yang Song Quan

Timp estimat de citire0 minute, 59 secunde

Artasia – Academia de Arte Asiatice va invita in aceasta vara la Poiana Brasov alaturi de Maestrul Yang Song Quan, pentru a petrece o saptamana minunata, in care puteti imbina armonios exersarea cu relaxarea. 

Maestrul Yang Song Quan vine in premiera in Romania, la invitatia Artasia, pentru a impartasi cunostintele acumulate in peste 50 de ani de practica intensa. Chen Taijiquan, care va fi tema stagiului din vara aceasta, este un stil traditional, Maestrul Yang Song Quan respectand cu fidelitate intreaga linie transmisa de predecesorii sai.

Maestrul a inceput practica la varsta de 4 ani, la 12 ani deja cunostea toate secventele de miscare (taolu-uri), a continuat sa practice neintrerupt, astfel incat, acum la cei 62 de ani, dupa peste 50 de ani de practica, are o experienta a folosirii Qi-ului asa cum doar prin filme am mai vazut sau cum mai stim din istoria Taijiquan-ului despre inaintasii sai (se spune ca atunci cand maestrul Chen Fa Ke exersa Taiji “tremura sindrila pe casa”!). 

Respectand cultura si traditia Chineza, Artasia promoveaza Taijiquan-ul ca arta, ca metoda de intarire a sanatatii si ca arta martiala.

Locatie: Poiana Brasov

Perioada: 19-26 august 2012

Mai multe detalii le puteti afla accesand : www.artasia.ro sectiunea Evenimente.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate