Stagiu Daoyin Qigong in Bucuresti

Timp estimat de citire:1 minut, 12 secunde

Fiind primul de acest gen, stagiul se adreseaza atat persoanelor care nu au mai avut contact cu aceasta disciplina, dar si celor care studiaza deja Daoyin-Qigong si vor sa isi clarifice sau sa aprofundeze aspectele de baza, esentiale in intelegerea corecta a Gimnasticii Traditionale Chineze pentru Sanatate – Daoyin.

Ideea, continutul si necesitate acestui stagiu au fost sugerate de Marele Maestru Zhang Guang De (care este in acelasi timp si Profesor la Universitatea de Educatie Fizica si Sport din Beijing) si de nepotul acestuia Profesorul Zhang Jian, in urma stagiilor din ultimii patru ani sustinute de acestia in Romania.

Asa cum profesorul Zhang Jian a spus la stagiul din septembrie sustinut la Bucuresti, “eficienta exercitiilor din sistemul Daoyin Yang Sheng Gong provine din respectarea a doua conditii: executia corecta a miscarilor si intelegerea teoriei din spatele acestora”.

Astfel vor fi prezentate principiile din Medicina Traditionala Chineza (MTC), modul de aplicarea a acestora in miscari si simultan se vor invata si exersa miscarile de baza, esentiale din Daoyin-Qigong, care reprezinta adevarate “caramizi” din care sunt cladite toate celelalte secvente.

Perioada:  26 – 28 octombrie (vineri, sambata si duminica)

Locatia: sediul Academiei Artasia – Str. Negru Voda, nr. 4, bl. C3A, sc. 3, et 2, ap. 41, Bucuresti (langa Institutul Bancar Roman) Locurile sunt limitate! (maxim 12)

Pret: 250 Lei (in acest pret este inclus un DVD si o brosura cu principalele exercitii ce vor fi invatate)

Pentru mai multe detalii si inscrieri:

academy@artasia.ro

0720.722.153

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate