Spirulina, proprietati si beneficii incredibile pentru sanatate

Timp estimat de citire:

0 minute, 27 secunde

Spirulina este o alga marina de culoare verde-albastruie despre care se considera ca a contribuit la aparitia oxigenului pe Pamant. Calitatile sale nutritive sunt cu mult peste ale altor produse din natura considerate superalimente, astfel ca spirulina poate deveni necesara organismului uman pentru o sanatate optima.

Spirulina contine intre 50 si 70% proteine pure, ceea ce o face mai valoroasa decat orice tip de carne existent si, asemenea plantei de aloe vera, inglobeaza toti cei 8 aminoacizi esentiali existenti.

Afla pe Tonica.ro motivele pentru care spirulina ar trebui introdusa in meniul zilnic!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate