Slabsaugras.ro si The Light Cinema te invita la film!

Timp estimat de citire2 minute, 5 secunde

Umorul, prietenia, pasiunea pentru moda sunt readuse pe ecran cu prisosinta de “Sex and the City 2” “, in timp ce “Carrie“ (Sarah Jessica Parker), “Samantha“ (Kim Cattrall), “Charlotte“ (Kristin Davis) si “Miranda“ (Cynthia Nixon) musca inca o data din marul promisiunilor new-yorkeze, traindu-si vietile tumultoase si povestile de dragoste intr-o urmare cu adevarat stralucitoare.Ce se intampla dupa ce spui “DA?”  Viata lor de acum este tot ceea ce si-au dorit, dar n-ar mai fi “Sex and the City” daca pe fete nu le-ar mai astepta unele surprize …de data aceasta sub forma unei aventuri glamour, sub soare torid, care le poarta departe de New York, in cel mai luxos, exotic si captivant loc de pe pamant, unde misterul le iese in cale la fiecare pas.  Este o evadare care vine la momentul potrivit, exact atunci cand cele patru prietene incearca sa iasa din rutina rolurilor traditionale de neveste, mame, etc.

In fond, uneori trebuie sa-ti mai faci de cap cu prietenele!

Concurs: 
Slabsaugras.ro si The Light Cinema iti ofera in fiecare saptamana doua invitatii duble la film! Invitatiile sunt valabile pentru orice film, de luni pana joi, cu exceptia avanpremierelor si filmelor 6D.

Inscrie-te!

    • Inregistreaza-te pe site si trimite un e-mail la adresa concursuri@slabsaugras.ro cu datele tale (nume, prenume, numar de telefon) si o intrebare din domeniul nutritiei sau sportului, la care doresti sa gasesti raspuns in paginile site-ului. Completeaza in corpul mail-ului titlul concursului la care vrei sa participi.
    • Urmareste pagina de concurs in fiecare vineri si vezi daca ai castigat!
    • Premiul este valabil o saptamana dupa anuntarea castigatorului.

Vizionare placuta!

The Light Cinema – Step into the light !

The Light Cinema The Light Cinema, cinematograf integral digital, dispune de 8 sali cu o capacitate totala de 1,150 locuri, tehnologie 3D si unicul 6D din Bucuresti. Vizionarea unui film in sistem integral digital este net superioara peliculei din toate punctele de vedere: imagine perfecta, sunet excelent, calitate impecabila.
The Light Cinema organizeaza saptamanal concursuri cu premii, promotii si evenimente speciale, iar oferta de preturi este accesibila tuturor.

Luni
: Bohemian Monday Teatru si Film – 10 Ron/pers
Marti: Crazy Tuesday super preturi filme 2D – 10 Ron si filme 3D – 15 Ron
Miercuri: Orange Film 2 bilete la pret de 1
Joi: Karaoke la The Light Bar – 10 Ron/pers
Vineri: Stand Up Comedy la The Light Bar – 10 Ron/pers

Se pot rezerva si cumpara bilete online pe lightcinemas

CASTIGATORI:

  • Silvia Mateas
  • Veronica Mazilu

Invitatiile sunt valabile in intervalul 7-10 iunie 2010.


 

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate