Slăbește ușor, cu ajutor!

Timp estimat de citire2 minute, 27 secunde

Calea către silueta de vis e plină de capcane. Tocmai de aceea, foarte mulți dintre cei care pornesc în această sinuoasă călătorie eșuează mai mult sau mai puțin lamentabil. În bună parte, pentru că se aventurează plini de entuziasm, dar complet nepregătiți să facă față celei mai des întâlnite provocări de pe traseu: senzația de foame.

Pentru a putea slăbi, trebuie să fii în deficit caloric. Cu alte cuvinte, să arzi mai mult decât consumi. Or, acest lucru contravine instinctului primar al organismului de a cere mâncare atunci când nivelul de energie este în scădere. Vorbim de un mecanism hormonal și neuronal complex care funcționează imperturbabil, fiind pus la punct de-a lungul a milioane de ani de evoluție a speciei umane. Este, prin urmare, evident că nu e deloc simplu să i te opui.  Cu atât mai mult pe termen lung, așa cum e nevoie atunci când urmărești scăderea în greutate.

Un aliat prețios, cât 100

Vestea bună este că acum ai mai multe șanse să-ți duci misiunea până la capăt și să ajungi la formele pe care ți le dorești. Pentru că ai de partea ta KiloSlim Gold de la Naturalis, un  supliment alimentar care te ajută să urmezi un program de slăbire, fără să mai trebuiască să lupți cu senzația de foame. Acesta are în compoziție Glucomannan 100, un ingredient de înaltă calitate, conceput în Japonia și patentat în 33 de țări, a cărui eficacitate este probată de peste 60 de teste clinice. Este obținut printr-un proces specializat de purificare în trei etape din pudra de rădăcină de Konjac (Amorphophallus konjac), având cea mai mare greutate moleculară cunoscută în natură: 2.000.000 de daltoni.

Ține apetitul sub control

Glucomannanul este o fibră alimentară solubilă, cu o capacitate hidroscopică extraordinară, care, odată ingerată, formează în contact cu lichidele o masă mucilaginoasă, mărindu-și volumul de până la 200 de ori. În felul aceasta îți umple rapid stomacul și grăbește instalarea senzației de sațietate, pe care apoi o menține timp de câteva ore. Un alt mare atu al glucomannanului, este că ajunge nedescompus la nivelul colonului, deoarece enzimele digestive nu acționează asupra lui. Prin urmare, nu te încarcă cu calorii. Ba dimpotrivă, în tranzitul prin tubul digestiv, el îți face o mare favoare și captează, asemenea unui burete, o parte din grăsimile pe care le-ai consumat, împiedicând astfel absorbția lor.

Cum se folosește

Pentru rezultate optime, se administrează câte 1-2 capsule KiloSlim Gold de 3-4 ori pe zi, pe o periodă de cel puțin opt săptămâni. Capsulele se iau întotdeauna înainte de masă, cu 30 de minute, împreună cu 1-2 pahare de apă, pentru a asigura expandarea substanței la nivelul stomacului.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate