Silueta si plantele

Timp estimat de citire0 minute, 51 secunde

Ajungeti la silueta dorita cu tratamentul corespunzator.

Sunteti prea grasa? Vreti sa deveniti proportionala si zvelta?
Faceti o infuzie din frunze de papadie. Beti in fiecare zi un pahar. Cantariti-va din trei in trei zile. Daca dupa zece zile nu sunteti multumita de rezultate, mariti doza zilnica de infuzie. Atentie insa, nu alergati dupa scaderi bruste de greutate: nici sanatatea, nici frumusetea dumneavoastra nu vor profita. Urmariti sa slabiti treptat si sistematic pana ati ajuns cu 1-2 kg sub greutatea propusa. Daca apoi veti recupera aceste kilograme, in conditiile unui program zilnic de gimnastica, tenul dumneavoastra va ramane catifelat si suplu.

Sunteti prea slaba?
Vreti sa castigati cateva kilograme care va vor rotunji liniile si vor conferi stralucire tenului dumneavoastra? Folositi infuzia din fierea-pamantului sau tintaura, excelent stimulent al poftei de mancare. Calitatile acestei plante unanim cunoscute au impus-o inca de pe vremea romanilor, care o foloseau in tratamentul bolilor de stomac. Beti zilnic un pahar din aceasta infuzie si veti fi impresionata de rezultatul obtinut intr-un timp foarte scurt.

Irina Paraschiv

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate