SILUETA oamenilor activi

Timp estimat de citire1 minut, 2 secunde

Cand sunteti solicitati de activitatile zilnice sau sunteti o persoana inalta, de constitutie atletica, dar care vreti sa dati „burtica” jos, o dieta cu prea putine calorii risca sa va schimbe neplacut ritmul de viata. Dieta pentru oameni activi va aduce zilnic in jur de 1800 de calorii in conditiile in care organismul dumneavoastra are zilnic nevoie de 2300-2400 de calorii.Doua saptamani sunt suficiente pentru ca efectele sa fie vizibile, adica sa slabiti cu 5 pana la 7 kg. In timpul dietei este important sa se evite gustarile nesemnificative (un fursec, o bomboana) pentru ca numarul de calorii va creste mai mult decat va asteptati. Aproape sigur in mod obisnuit consumati mai mult decat necesarul zilnic al organismului si un fursec in plus, luat din obisnuinta, va zadarnici dieta.
O zi de dieta poate arata astfel:

  • Micul dejun: ceai sau cafea, 100 g de fructe sau suc proaspat de fructe, branza 200 g, 70 g de paine Graham, 10 g de unt.
  • La ora 10: un iaurt si 50 g de branza.
  • Pranz: 100 g de carne fiarta, 150 g de legume, 100 g de paine, un iaurt cu 50 g de branza, 150 g de fructe.
  • Cina: 50 g de carne fripta, legume 150–200 g, trei felii de paine Graham, un iaurt cu branza, 150 g de fructe.
Autor: Otilia Ostrotki,
Director general


Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

  1. 1**1** spune:

    Cu dieta asta ma ingras nu slabesc!!! Cum sa combin painea cu carnea..este o aberatie!!!

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate