Sfaturi si recomandari medicale naturiste oferite de Catena

Timp estimat de citire0 minute, 32 secunde

Incepand cu luna iulie a acestui an, lantul de farmacii Catena vine in intampinarea pacientilor cu o noua oferta.

In cadrul farmaciei de pe bulevardul Ion Mihalache, nr. 12, Bucuresti,  vizavi de Spitalul Filantropia, specialistii Catena, in colaborare cu Hofigal, au deschis un cabinet medical pus la dispozitia celor care au nevoie de sfaturi si recomandari in domeniul tratamentelor naturiste. In baza unei simple programari, un medic specialist in fitoterapie va sta la dispozitie pentru a va oferi cele mai bune sfaturi si a va recomanda tratamentul naturist potrivit organismului dumneavoastra. Programarile se pot face atat telefonic, la numarul 021.310.64.06, cat si online, prin accesarea site-ului www.catena.ro.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate