Sapte alimente de evitat in anotimpul rece

Timp estimat de citire:

0 minute, 31 secunde

Rosiile ar trebui culese si mancate in locul in care au crescut, crede Kevin Gillepsie, bucatar sef la Woodfire Grill, Atlanta. Varful sezonului pentru sparanghel este primavara, insa, in unele tari, precum Mexicul, creste si iarna.Pana ajunge pe mesele noastre este prea vechi si prea intarit pentru a mai fi bun. Porumbul ar trebui mancat la sfarsitul verii, cand de abia s-a copt, iar aroma sa este perfecta, crede David Myers, bucatar sef la Sona, Los Angeles. In august, nimic nu este mai bun decat o piersica. Insa, in martie, nimic nu poate fi mai rau, dupa opt luni de stocare.


green.yahoo.com

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate