Samsung lanseaza Gear Fit2 si Gear IconX

Timp estimat de citire1 minut, 5 secunde

Bratara de fitness cu functie GPS si castile wireless sunt noile accesorii smart de fitness pentru un stil de viata sanatos. Noile accesorii vin in intâmpinarea nevoilor de fitness ale utilizatorilor, fiind compatibile cu tehnologii precise de monitorizare a distantei parcurse si de redare a muzicii, pentru a le oferi utilizatorilor o experienta de fitness completa.

Gear Fit 2 dispune de functie GPS si functii de monitorizare a ritmului cardiac, care urmaresc si masoara cu exactitate distanta parcursa si pulsul, generând instantaneu rapoarte despre activitatea sportiva a utilizatorului. Castile Gear IconX nu au nevoie de cablu, oferindu-i utilizatorului informatii despre performanta din timpul antrenamentului. Gear Fit2 si Gear IconX sunt optimizate pentru a se potrivi cu diferitele tipuri de antrenament ale utilizatorilor, indiferent ca acestia se pregatesc intens pentru un maraton sau se afla la intr-o plimbare lejera prin parc.

„Stilul de viata sanatos a devenit o prioritate pentru tot mai multi utilizatori. Tehnologia accesoriilor smart Samsung imbunatateste activitatile de fitnesss ale utilizatorilor, oferindu-le experiente complete si mai distractive. Gear Fit2 si Gear IconX sunt create special pentru a raspunde tuturor nevoilor utilizatorilor, permitându-le acestora sa aiba parte de mai multe beneficii in urma antrenamentului lor zilnic,” a declarat Younghee Lee, Vicepesedinte executiv Global Marketing, Mobile Communications Business in cadrul Samsung Electronics.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate