Sambata incepe Festivalul International de Kangoo Jumps

Timp estimat de citire1 minut, 0 secunde

In acest weekend, in Bucuresti va avea loc cea de-a 5-a editie a Festivalului International de Kangoo Jumps, unde vei avea posibilitatea de a incerca o multime de programe de fitness. Scopul acestui eveniment este de a promova un stil de viata sanatos prin sport si timp liber petrecut in mod activ.

Printre programele de fitness pe care le poti incerca in cele doua zile ale Festivalului se numara Kangoo Power, Kangoo Boot Camp, Kangoo Discovery, Kangoo TTR, Kangoo Kick, Pilates, Zumba, Extreme Combat, X-Tempo Dance, Tae Bo, Base Training, Belly Dance, Steel Combat, Steel Tonic, Capoeira, Aerobic, Dance – Fun for Everyone, Dance Aerobic, Port de Bras.

La Festivalul International de Kangoo Jumps vor participa instructori de fitness renumiti, din peste 20 de tari, ce vor preda cursuri de fitness noi si intensive, cu instructiuni atat in limba romana, cat si in limba engleza. Toti vizitatorii festivalului vor avea acces la expozitia cu peste 40 de standuri unde vor fi expuse cosmetice, produse din zona sanatate si wellness, alimente bio si imbracaminte.

Festivalul International de Kangoo Jumps se desfasoara pe parcursul a doua zile, 19-20 octombrie 2013, la Hotelul Pullman din Bucuresti.

Pentru mai multe detalii, acceseaza http://www.kjfestival.com/home

Raluca Baciu

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate